Spar pengar

Lägre kostnad

Drar ner dina kostnader från första dag för inköp av packmaterial

Drar ner dina kostnader för inköp av packmaterial från första dagen. En unik maskin som betalar av sig själv samtidigt som man kan minska användandet av plast och andra skadliga material. En grön kalkyl! De flesta tjänar in wellrivaren inom månader. Bra, billigt och miljövänligt packmaterial med hög stötupptagande förmåga och med stor flexibilitet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om wellrivarna samt hur vi kan ta fram en lösning som är anpassade för just ditt företag.

Kostnad för packmaterial 0%
Miljömedvetenhet 100%
Flexibilitet 100%

Video – Att packa och emballera med Envios kartongstrimlare

Här visar vi hur man använder kartongstrimlaren och hur enkelt och smidigt man packar med packmaterialet. Utmärkt stötdämpning så att du undviker transportskador. Perfekt för paketering av lådor och för dig som skickar pallar. Här visar vi hur du packar lådor och hur du emballerar en pall för ett oslagbart transportskydd.

Instruktionsvideo

Klicka på önskad video nedan för se hur maskinerna fungerar.


Några företag som idag använder Envio's wellrivare

 

 

 

 

Läs mer nedan om alla fördelar

Ett oslagbart koncept när det gäller miljö och ekonomi

Ett enkelt sätt att kunna växla över från dyra och ej miljövänliga luftkuddar, packchips, bubbelplast och annat packmaterial till en robust lösning som börjar spara pengar från dag ett. En grön kalkyl i alla avseenden.