Olika utföranden

Miljömattor

Ett heltäckande skydd för dina produkter

De flexibla miljömattorna är praktiska och med mycket god stötupptagande förmåga. Du kan bland annat rulla in produkterna helt och hållet i mattorna för att ge ett heltäckande skydd för dina produkter. Det går även att vika ihop en matta för att göra en tjock stötdämpande kudde som utfyllnad.

Miljöstrips

Ett mycket flexibelt material

Miljöstripsen ger en mycket god stötupptagande förmåga samtidigt som det är flexibelt att använda som utfyllnad i kartonger. Lägg strips i botten av kartongen och lägg sedan dit produkten du ska skicka. Fyll sedan upp resten av kartongen med strips och du har ett utmärkt skydd för dina produkter. Passar även bra för att toppfylla eller fylla ut tomrum i lådor.

Miljöchips

Perfekt för att kunna fylla upp tomrum i lådor

Miljöchipsen är perfekt för att kunna fylla upp tomrum i lådor vilket ger en mycket god stötupptagande förmåga samtidigt som det är flexibelt att använda. Passar utmärkt till att fylla upp oregelbundna utrymmen i lådor genom att helt enkelt hälla chipsen över produkten i lådan. Även smidigt för att toppfylla lådor. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om maskinerna samt hur vi kan ta fram en lösning som är anpassade för just ditt företag.    

Video – Att packa och emballera med Envios kartongstrimlare

Här visar vi hur man använder kartongstrimlaren och hur enkelt och smidigt man packar med packmaterialet. Utmärkt stötdämpning så att du undviker transportskador. Perfekt för paketering av lådor och för dig som skickar pallar. Här visar vi hur du packar lådor och hur du emballerar en pall för ett oslagbart transportskydd.

Instruktionsvideo

Klicka på önskad video nedan för se hur maskinerna fungerar.


Några företag som idag använder Envio's wellrivare

 

 

 

 

Läs mer nedan om alla fördelar

Ett oslagbart koncept när det gäller miljö och ekonomi

Ett enkelt sätt att kunna växla över från dyra och ej miljövänliga luftkuddar, packchips, bubbelplast och annat utfyllnadsmaterial till en robust lösning som börjar spara pengar från dag ett. En grön kalkyl i alla avseenden.