Miljöpolicy

Miljöpolicy

Ett enkelt sätt att få bort användandet av plast på en gång

Hur ser miljöpolicyn ut i ert företag gällande användningen av plast och andra ej miljövänliga material? Här kan ni få bort användandet av plast på en gång. Idag är det många stora och mellanstora företag där man helt enkelt inte får använda plast och andra miljöfarliga material för emballage. En grön trend som faller naturligt in i en miljöpolicy. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om wellrivarna samt hur vi kan ta fram en lösning som är anpassade för just ditt företag.

Video – Att packa och emballera med Envios kartongstrimlare

Här visar vi hur man använder kartongstrimlaren och hur enkelt och smidigt man packar med packmaterialet. Utmärkt stötdämpning så att du undviker transportskador. Perfekt för paketering av lådor och för dig som skickar pallar. Här visar vi hur du packar lådor och hur du emballerar en pall för ett oslagbart transportskydd.

Instruktionsvideo

Klicka på önskad video nedan för se hur maskinerna fungerar.


Några företag som idag använder Envio's wellrivare

 

 

 

 

Läs mer nedan om alla fördelar

Ett oslagbart koncept när det gäller miljö och ekonomi

Ett enkelt sätt att kunna växla över från dyra och ej miljövänliga luftkuddar, packchips, bubbelplast och annat packmaterial till en robust lösning som börjar spara pengar från dag ett. En grön kalkyl i alla avseenden.